Cristiano Ronaldo vader geworden van tweeling

   8878  

Na al het negatieve nieuws is het ook fijn om iets positiefs te melden. Dus bij deze: Cristiano Ronaldo is vader geworden van een tweeling meldt de voetballer op zijn Facebookpagina.

Ronaldo speelde gisterenavond de halve finale in de Confederations Cup. Deze verloor hij samen met zijn team na penalty’s van Chili. Tegelijkertijd werd die avond zijn tweeling geboren. Gelukkig kan hij nu eindelijk naar zijn kinderen.

Wie de moeder van de tweeling is, is niet bekend. Ronaldo houdt zijn privéleven graag buiten de media. Dat is goed te begrijpen, al zorgt het wel voor geruchten bij de pers. Zo zou het kunnen zijn dat hij gebruik heeft gemaakt van een draagmoeder. De vermoedens zijn echter dat hij de tweeling heeft gekregen samen met zijn vriendin Georgina (foto).

 

GD M R N  N G #GioTime

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio) op

We hopen dat de twee jongetjes het voetbaltalent, maar vooral het doorzettingsvermogen van hun vader hebben. Dan komt het zeker goed met ze. Cristiano heeft al een zoontje met de originele naam Cristiano Junior. Die is op dit moment zeven jaar oud.

  • Redactie Panorama