Conor McGregor gaat bijna met Floyd Mayweather vechten

   9317  

Ja, hopelijk gaat het gaat eindelijk gebeuren. Het boksgevecht van de eeuw staat dan binnenkort op de agenda. Conor McGregor heeft een contract getekend om met Floyd Mayweather de ring in te gaan. Het is nu wachten op de handtekening van de Amerikaan

McGregor

Connor McGregor (niet te verwarren met het gelijknamige kedingmerk) is kampioen lichtgewicht in de MMA-competitie UFC. Daarin slaat de kleine Ier als een wilde om zich heen. ‘Het contract is nu officieel ondertekend. Felicitaties aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt’, vertelde hij aan The Mac Life.

Mayweather

Eigenlijk was Mayweather al gestopt met boksen. De Amerikaan had de afgelopen jaren nauwelijks tegenstand. ‘Ik doe dit gevecht omdat ik de wereld wil geven wat ze willen zien. Er is maar een gevecht dat het echt waard maakt om terug in de ring te komen’, vertelde de bokser. Hij zou bereid zijn om opnieuw in de ring te gaan als hij $100 miljoen krijgt.

Money, zoals zijn bijnaam is, heeft een geweldig record. Hij heeft al zijn 49 partijen die hij bokste, gewonnen. Tot voor dit gevecht was de bokser met andere zaken bezig. Hij kreeg gigantisch veel betaald om op verschillende feesten wereldwijd te komen. Tijdens die partijtjes strooide hij regelmatig letterlijk met geld.

 

  • J. Kraak