Check die trailer! Logan

   9820  

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week blikken we vooruit op de terugkeer van Wolverine in de gloednieuwe trailer van de actiefilm Logan.

Het is alweer bijna zeventien jaar geleden dat X-Men in première ging. De filmversie van een stripboekenreeks over een aantal mutanten met superkrachten die ten strijde trekken tegen andere mutanten met superkrachten was een ongekend succes en lanceerde de carrières van acteurs en actrices als Halle Berry, Rebecca Romijn en natuurlijk onze eigen Famke Janssen. Ook Hugh Jackman, die een onverwoestbare man speelt met een lichaam van metaal en grote klauwen, is sinds die eerste X-Men film een hele grote meneer geworden Hollywood.

Lees ook: TrailerTrash Bad Santa 2

Mr. Sinister

Na X-Men volgde X2 (2003), X-Men: The Last Stand (2006), X-Men Origins: Wolverine (2009), X-Men: First Class (2011), The Wolverine (2013), X-Men: Days of Future Past (2014) en X-Men: Apocalypse (2016). En nu kruipt Hugh Jackman volgend jaar met Logan opnieuw in de huid van Wolverine. Het exacte plot van de film is nog onbekend, maar in de trailer zien we hoe een ouder geworden Wolverine zichzelf staande moet houden in een wereld zonder zijn collegamutanten waar een machtig bedrijf onder leiding van Nathaniel Essex (de schurk Mr. Sinister) de wereld naar de verdoemenis helpt.

Lees ook: TrailerTrash John Wick: Chapter 2

Professor X

Regisseur James Mangold (Walk the Line, 3:10 to Yuma, Girl, Interupted) mag na The Wolverine opnieuw een X-Men film naar het witte doek brengen en slaagt er vooralsnog erg goed in om zoveel mogelijk van de film geheim te houden. Wel is duidelijk dat ook professor Charles Xavier (good old Patrick Stewart) weer mag komen opdraven. Of er na deze laatste film in de toekomst ooit nóg een X-Men komt is gezien de leeftijd van de acteurs nog maar zeer de vraag, maar met Logan hebben we in elk geval nog één keer iets om naar uit te kijken. Is het wat? Check die trailer en oordeel vooral zelf!


Logan draait vanaf donderdag 2 maart 2017 in de Nederlandse bioscopen

  • Dennis de Vos