Check die trailer! Independence Day: Resurgence

   18232  

In de rubriek TrailerTrash bespreken we elke week een coole film die over een tijdje in de bios te zien is. Deze week is dat Independence Day: Resurgence

In de spannende actiefilm Independence Day uit 1996 vallen aliens onze planeet aan en moet een handvol mannen de totale vernietiging van de mensheid zien te voorkomen. Will Smith beleeft met de blockbuster zijn grote doorbraak als acteur, maar na het debacle After Earth is hij voorlopig klaar met science-fiction en in dit vervolg dus niet van de partij.

Lees ook: TrailerTrash Bad Neighbours 2

De aliens keren terug

Alle andere hoofdrolspelers van twintig jaar geleden zijn wel opgetrommeld om te ontdekken dat de aliens terugkeren naar de aarde en uit zijn op wraak! Wat volgt is een intergalactisch man-tegen-man, euh aliengevecht waarbij er wederom een grote rol is weggelegd voor wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en oud-president van de Verenigde Staten Thomas Whitmore (Bill Pullman). Het is aan hen om samen met straaljagerpiloot Jake Morrisson (Liam Hemsworth) opnieuw de wereld te redden.

Lees ook: TrailerTrash Eddie the Eagle

Check die trailer!

De gloednieuwe blockbuster staat net als het origineel onder regie van de Duitser Roland Emmerich, die ons eerder al visuele spektakelfilms voorschotelde als Godzilla, The Day After Tomorrow en 2012. Het kan dan ook niet anders dat Independence Day: Resurgence je van begin tot eind aan het bioscoopscherm gekluisterd houdt. Check als bewijs deze supervette trailer en laat ons je mening weten!

Independence Day: Resurgence is vanaf donderdag 30 juni in de Nederlandse bioscopen te zien. 

  • Dennis de Vos