Bizarre reacties omdat Ali B. en Boef homo’s accepteren

   28046  

Het was afgelopen maandag een interessante aflevering bij RTL Summernight. Het programma nodigde een katholiek gekkie uit die tegen het homohuwelijk was. Ook Ali B. En rapper Boef waren uitgenodigd, weliswaar voor een ander onderwerp, maar ze mengden zich in de discussie.

Het tweetal was fantastisch en kwam op voor de rechten van de homogemeenschap. Ze zetten het gekkie compleet in de hoek. Kinderen zouden volgens de hoofdredacteur van het Katholiek Dagblad vooral de dupe zijn van het homohuwelijk, waarop Ali B zegt dat veel kinderen een vader zouden willen hebben als Paul de Leeuw. Ook Boef is het er mee eens. ‘Leven en laat leven. Laat mensen gewoon lekker’, zegt de rapper.

Mooie uitspraken en je zou denken dat veel mensen het ermee eens zijn. Gelukkig liken ook veel mensen de video, maar daaronder zijn zeer veel haatreacties tegen de twee. Er hebben duidelijk een aantal ouders gefaald in hun opvoeding. Het laat ieder geval zien dat er nog steeds aandacht moet zijn voor homo-acceptatie.

 

Gelukkig zijn er ook genoeg weldenkende mensen die vinden dat homo’s gewoon rechten hebben.

 

  • J. Kraak