Vrouw smokkelt cocaïne in voorgevel!

   12977  

Drugssmokkelaars zijn altijd op zoek naar manieren om hun verboden waar van A naar B te vervoeren. En daar gaan ze heel ver in. Zo werd afgelopen week nog een Colombiaanse vrouw in de kraag gevat op het vliegveld van het Duitse Frankfurt. Ze had coke.. in haar borsten. 

Twee weken geleden hadden we Shekira Thompson. Deze 24-jarige Jamaicaanse dame probeerde een pakketje cocaïne de Verenigde Staten binnen te smokkelen, door het witte goud in haar poes te verstoppen. Afgelopen week was het weer raak, nu wat dichter bij huis. Een Colombiaanse collega van Shekira - eveneens een 24-jarige vrouw - werd op het vliegveld van de Duitse metropool Frankfurt opgepakt, nadat er cocaïne was aangetroffen in haar voorgevel. Jawel, de vrouw - van wie geen verdere gegevens bekend zijn - verstopte de coke in borstimplantaten

Lees ook: gozer smokkelt goudstaven in zijn achterste

Argwaan

De douane kreeg argwaan toen ze verse wonden opmerkten recht onder de boezem van de vrouw. Daarnaast klaagde ze over hevige pijn. Na een kort onderzoek, kwam de aap uit de mouw. Oftewel: de coke uit de tiet. De cocaïne (1 kilo in totaal) zou met een haastige operatie in haar voorgevel zijn gezet. De coke was verdeeld in twee pakketjes van 500 gram. Je raadt het al: elke tiet kreeg één pakketje. Dat zullen dus flinke jetsers zijn geweest!

Lees ook: cowboys van de coke: veel vrije jongens kwamen vast te zitten

Spaanse markt

De vrouw geeft toe zich schuldig te hebben gemaakt aan drugssmokkel. De coke zou bedoelt zijn voor de Spaanse markt en had een straatwaarde van zo'n twee ton.

Die heeft een flinke berg poeder voor de deur!

  • Y.M. Osterloh