Seizoen 7 Game of Thrones uitgesteld

   15599  

Niet best: de releasedatum van seizoen 7 van Game of Thrones is uitgesteld. Om een vrij begrijpelijke doch ietwat ironische reden.

Ook zo genoten van het zesde seizoen van HBO-hitserie Game of Thrones? Wij wel! Vooral toen, op 't eind, met al dat... Nee, we hebben je rikketik lief, we zullen niets 'spoilen' voor de slome kijker. Hoe dan ook: onze maandagen zijn de komende tijd nog grauwer dan normaal, nu het zesde seizoen van 'GoT' alweer achter de rug is. Schrale troost: er komen nog twee seizoenen van de immens populaire fantasyserie onze kant op.

Lees en zie ook: HBO verklaart Pornhub de oorlog (FOTO'S + VIDEO)

Uitgesteld

Toch? TOCH?! Ja. Maar helaas niet in april, zoals we van betaalzender HBO gewend zijn. Nee, de releasedatum van het zevende seizoen - dat uit slechts zeven in plaats van tien afleveringen zal bestaan - is uitgesteld naar later in 2017. Een precieze datum is door David Benioff en Dan Weiss, de producers van de ongelooflijk populaire serie, nog niet gegeven. Een reden wel: de winter is eindelijk daar, dus kan er niet of nauwelijks in de zomer gefilmd worden.

Begrijpelijk, maar toch best pijnlijk. Net zoals eigenlijk alles wat in de serie gebeurt.

  • Y.M. Osterloh