Ranzige voedselbezorger betrapt op iets heel smerigs (VIDEO)

   25177  

Deze smerige bezorger heeft zijn klanten ongetwijfeld erg pissig gemaakt nadat de camerabeelden verschenen. Helaas kwam het filmpje als mosterd na de maaltijd.

Een bestelling plaatsen bij een restaurant is in feite al een kwestie van vertrouwen, aangezien je niet weet wat er met je maaltijd wordt gedaan of hoe het met de hygiëne is gesteld. De recensies van andere klanten geven nog enige indicatie over de kwaliteit van het eten en de duur van 't bezorgen, maar over de bezorger - die van het restaurant tot je voordeur ongezien blijft - is verder niets bekend. En soms is dat maar beter ook. Zeker met zulke figuren in de wereld.

Lees en zie ook: wat je écht niet moet eten bij de Mac, aldus een voormalig manager

Lanterfanten

Een bezorger die een beetje loopt te lanterfanten of een sausje vergeet tot daar aan toe, maar dit exemplaar haalt het gewoon in zijn hoofd om de lift te besproeien met z'n urine. En alsof dat nog niet genoeg is veegt de 'zieke' bezorger snot af aan zijn shirt. Een koudje vatten is natuurlijk niet zo gek als je zo op de tocht loopt. Het zou verboden moeten worden om wild te plassen, of is dat dat al? In het weekend vergeten wij dat weleens, maar ach: wij werken niet met voedsel.

Lees en zie ook: vrouw klaagt KFC aan omdat bucket niet tot de top gevuld was

Vanavond maar gewoon zelf een kostje op tafel zetten.

  • N. Pracht