One night stand heeft ranzige gevolgen

   45827  

Hoe was jouw Valentijnsdag? Ellendig? Wees gerust. Het kan altijd erger. Veel erger.

Valentijnsdag is weer achter de rug. De commerciële feestdag waar heus wat nieuwe liefdes zijn ontstaan, maar waarschijnlijk ook heel wat dates zijn geëindigd met een ongemakkelijke zoen of - met iets meer geluk - een one night stand. Dat zulke verzetjes niet altijd even goed aflopen, mag geen verrassing heten. Maar zo gruwelijk als 't volgende verhaal horen we het (gelukkig) maar weinig. We geven het woord aan de Amerikaanse Twitter-babe Jacqueline (@jaquezjaquezz).

Lees ook: is dit 't meest gênante verhaal ooit?

Lees en zie ook: kinky avondje met handboeien eindigt in echte boeien

Mortuarium

Voor hen die nooit goed op hebben gelet bij Engels volgt nu een beknopte samenvatting. Jongen en meisje gaan na 'n Tinder-match daten en ze eindigen samen in bed. Jongen komt klaar over het gezicht en de borsten van het meisje, die de volgende dag wakker wordt met uitslag op haar lichaam. 't Is geen soa, maar een parasitaire infectie. Een man zou op slechts twee manieren aan die infectie kunnen komen. Door seks te hebben gehad met een dier, of met een lijk. Een zoektochtje op Facebook leert het slachtoffer dat haar date in een mortuarium werkt.

Er is een maar

Hé, getsie. Gelukkig is er een maar. Internetters wijzen erop dat dit verhaal mogelijk een zogeheten 'urban legend' is. Je weet wel, een (vaak gruwelijk) broodje aapverhaal. Het zou namelijk al veel langer rondgaan. Verdacht. Verder beweren sommige internetfiguren dat een dergelijke infectie helemaal niet bestaat. 

God, laten we hopen dat het inderdaad verzonnen is. Desalniettemin 'n even misselijkmakend als vermakelijk verhaal. Vinden wij.

  • Y.M. Osterloh