'Nieuwe' vagina sloopt penis geliefde

   29683  

Een bizar verhaal uit Groot-Brittannië. Een onfortuinlijke dame liet haar vagina opereren om haar seksleven te redden, maar kwam juist zonder seksleven te zitten.

De 50-jarige Theresa Bartram uit de Zuid-Engelse badplaats Brighton is een ware pechvogel. De Britse blondine liet enkele jaren terug haar vagina opereren, in de hoop er een beter seksleven aan over te houden. Seks was, voordat Theresa (zie foto hieronder) een verzakte blaaswand liet herstellen en een strip liet plaatsen om lekken te voorkomen, geen pretje. Niet voor haar, niet voor haar partner.

''Volgroeide tanden''

Maar ook na de ingreep - die succesvol zou zijn geweest, zo werd haar verteld - ging Theresa's seksleven niet over rozen. Integendeel. Haar partner liep tijdens een stoeipartijtje met de blondine ernstige verwondingen op aan zijn pielemuis. Zo ernstig, dat het bebloede en vuurrode lid bijna geheel afgesneden was. Theresa omschreef het in gesprek met de Britse tabloid The Sun als volgt: ''Het was alsof mijn vagina volgroeide tanden had''. Ai! 

Lees en zie ook: oef, fallus onfortuinlijke man knakt tijdens de daad

Incontinent

De boosdoener was de strip, die later is verwijderd. Maar toen was het kwaad al geschied. De strip was verkeerd geplaatst, Theresa liep infecties op en is nu incontinent. Plezier beleven aan seks zit er voor Theresa niet meer in. Haar partner is vertrokken. Vreselijk, al zit er nog één klein lichtpuntje aan het verhaal: Theresa zet zich nu in om de inmiddels controversiële ingreep met de strip te verbieden en zo andere vrouwen voor haar lot te behoeden. Met succes: in Schotland is de strip al uit den boze. 

We weten helaas niet hoe het met de jongeheer van meneer gaat.

  • Y.M. Osterloh