Nieuw in Zwitserland: blowjob bij je bakkie pleur

   13508  

Houd je van koffie en ben je ook niet vies van een pijpbeurt (ontvangen) op z'n tijd, dan moet je in Zwitserland zijn. Een café geeft je een blowjob bij je koffie.

'Blowjob en biefstuk-dag' kennen we al. Sinds een paar jaar verwachten mannen op 14 maart een biefstuk te krijgen, gevolgd door een blowjob als dessert. Of voorgerecht. Of tegelijkertijd, als hoofdgerecht: je mag het helemaal zelf invullen. Nu kun je de pijpbeurt ook combineren met een lekker bakkie pleur. Niet op 14 maart, nee, op elke dag van het jaar. Later dit jaar opent in het Zwitserse Genève een café waar je bij je latte macchiato of espresso een onvervalste blowjob ontvangt. Keer wat anders dan zo'n vervelend hipstertentje.

Lees ook: er kleeft een groot nadeel aan orale seks

Prijzig bakkie

Via een iPad mogen klanten, na het bestellen van een koppie koffie, een dame uitkiezen aan wie zij hun edele delen wel toevertrouwen voor vijf of tien minuutjes. Prijzig wordt het bakkie wel: ruim vijftig euro. Maar goed, dan heb je ook misschien wel je beste kopje koffie ooit

Lees en zie ook: vreemde snuiter sekst met asfalt

Kritiek

Uiteraard is er veel kritiek op het pijpcafé. Tegenstanders vrezen dat enkel de uitbater, Bradley Chavet, en zijn erotische bedrijf, Facegirl, zullen profiteren van het geld dat het kinky koffiehuis als wate.. uh, koffiemelk gaat verdienen.

Alles beter dan de koffie uit die automaat bij ons hier..

  • Y.M. Osterloh