Moeder doet ZIEKELIJKE ontdekking in babyvoeding! (FOTO)

   14809  

Een Britse moeder wist niet wat ze meemaakte toen ze een pak babypoeder opende. Ze werd er misselijk van. En dat kunnen wij ons wel voorstellen..

Nu hebben we op onze site regelmatig aandacht voor mensen die een bizarre vondst doen. Dat wil je lezen, omdat je bijvoorbeeld geen injectienaald verwacht in een chocoladepaashaas. Ook hoop je nooit een levende hagedis tegen te komen in je broccoli van de Appie, of - misschien nog wel véél erger - een onthoofde slang in je blikkie sperziebonen aan te treffen. 

Een wel héél nieke mix van ingrediënten

Nou, ga er maar goed voor zitten, want we hebben er weer één. En het is geen smakelijke. Dit keer speelt de Londense moeder Michaela Tracey Nicholls een hoofdrol. Zij kocht een pak babypoeder van het merk Aptamil. Alles voor haar kleine bengel, uiteraard. Aptamil claimt op de verpakking dat Michaela de juiste keuze heeft gemaakt. Het babypoeder bevat namelijk een 'unieke mix van ingrediënten'. Ja, zeg dat wel. Een bebloede pleister is zeker een uniek ingrediënt te noemen.

Nog niet gereageerd

Juist, de met stomheid geslagen moeder trof een duidelijk gebruikte pleister aan tussen de babyvoeding. Ze heeft haar walgelijke ontdekking gedeeld op social media. Het bedrijf heeft nog niet gereageerd.

Lekker dan.

  • Y.M. Osterloh