Knokpartij in kerstsferen: 4000 kerstmannen versus 11.000 pinguïns (VIDEO)

   11926  

Kerstmis draait om warmte, gezelligheid, om het liefhebben van je naasten en het zorgen voor hen in nood. Sommigen denken bij kerst echter aan een bloedige veldslag.

Een veldslag tussen bloeddorstige kerstmannen en maniakale pinguïns om precies te zijn. De makers van Epic Battle Simulator - Brilliant Game Studios - zijn druk in de weer het nogal opmerkelijke computerspel klaar te maken voor de markt en plempen met enige regelmaat een voorproefje op de wonderlijke wereld van het wereldwijde web. Zo ook een paar dagen geleden, toen speciaal voor de feestdagen een 'Kerst-veldslag' op YouTube verscheen.

Lees en zie ook: het waargebeurde verhaal achter 'The Pursuit of Happyness' (VIDEO)

Verlies

Op het besneeuwde slagveld neemt het icoon van de Noordpool, de kerstman, het op tegen het icoon van de Zuidpool, de pinguïn. De verhoudingen zijn niet in het voordeel van de pinguïns. Ze zijn maar liefst 11.000 man sterk. De kerstmannen moeten het met 4000 strijders doen. Hadden er vast meer kunnen zijn, maar het is natuurlijk een drukke tijd voor 'Santa'. 't Is dan ook geen wonder dat de kerstmannen uiteindelijk het onderspit delven

Bedoeling

De bedoeling van het uiteindelijke spel is dat een speler uiteindelijk aan de hand van een willekeurig personage een leger kloont en het slagveld betreedt. Eerder deelde de studio al een voorproefje met Romeinse strijders versus... kippen.

Lachen!

  • Y.M. Osterloh