Jeugdige dame smokkelt pakketje cocaïne... in haar vagina

   17109  

Bolletjes slikken, maar dan net iets anders. Een Jamaicaanse vrouw is op een Amerikaans vliegveld opgepakt, nadat ze werd betrapt met een pakketje coke op zak. Of nouja, 'op doos' dekt de lading misschien beter. 

Douaniers op het John F. Kennedy Airport, één van de grote vliegvelden van New York, maakten afgelopen zondag een opmerkelijke werkdag mee. De douaniers hielden de 24-jarige Shekira (nee, niet die) Thompson staande, die zojuist vanuit de Jamaicaanse hoofdstad Kingston naar New York was gevlogen. Helemaal duidelijk waarom de douaniers uitgerekend Shekira moesten hebben, is het niet. 

Lees ook: gozer smokkelt goudstaven in zijn achterste

Ei-vormig pakketje met wit poeder

Maar beet hadden ze wel. Na een grondige fouillering gaf Shekira toe iets in haar lichaam verstopt te hebben. Douaniers troffen daarna een ei-vormig pakketje met wit poeder aan, in de poes van mevrouw. Een korte test later bleek het poeder, jawel, cocaïne te zijn. Onmiddellijk werd Shekira - onbekend is of haar heupen eerlijk waren - in de boeien geslagen.

10.000 dollar

In het pakketje zat zo'n 200 gram coke. Volgens de Amerikaanse douane genoeg om in de stegen van New York 10.000 dollar te verdienen. Shekira zit vast in de Queens County Detention Center en zal aangeklaagd worden voor drugssmokkel

Meissie toch.

  • Y.M. Osterloh