IJskoude 'walk of shame' voor deze kerel (VIDEO)

   8876  

Wat moet je in hemelsnaam bezielen om naakt rond te lopen terwijl de temperatuur onder het nulpunt is gezakt?  

De niet-zo-goed-gemutste jongeman in de volgende video heeft gelukkig een goede verklaring voor zijn wandeling in de sneeuw, die erg sneu, maar tegelijkertijd ook zijn verdiende loon is.

Scharreltje

We kennen allemaal de indianenverhalen van vrienden waarin ze op het nippertje ontsnapten aan een thuiskomende vriend, echtgenoot of vader van het scharreltje waarmee zij boven onder de lakens lagen. In zo'n hachelijke situatie zijn er slechts drie voor de hand liggende keuzes: de gevolgen onder ogen zien, stilletjes onder het bed kruipen of vlug uit het raam klimmen. Houdt bij de afweging wel de volgende ongeschreven regel in het achterhoofd. 'Tenzij het bij de buren is, onderneem je onder geen beding één van deze stappen zonder eerst je kleren - of op z'n minst een boxer - aan te trekken. De figuur in de volgende video gaf hier echter geen gehoor aan en dat kwam hem duur te staan.

Lees en zie ook: winderige vrouw verbrand door scheet op de operatietafel

 

Een video die is geplaatst door @skiixxi op

Koude kermis

In de video, gefilmd vanuit een auto, is te zien hoe de onfortuinlijke snuiter met z'n handen voor zijn zaakje door de ijzige kou struint. Als de auto naast hem stopt om te vragen of hij alles wel op een rijtje heeft, zegt hij: ''Ik ben gepakt tijdens seks met iemands bitch. Kan je me een lift geven?'' De automobilist stemt toe, waarna hij intens gelukkig naar de auto loopt. Helaas voor hem komt hij van een koude kermis thuis als de bestuurder snel op het gaspedaal trapt. Gelukkig heeft hij wel netjes een muts op en sokken aan, anders vat hij nog kou. Dat moeten we niet willen.

Lees en zie ook: oma brengt 'lelijke' baby terug naar ziekenhuis

Brrrr...

  • N. Pracht