Getikte blondine hakt in op nietsvermoedende mensen (VIDEO)

   14602  

Een vrouw heeft afgelopen zaterdag klanten van een tankstation in het Australische Sydney aangevallen met een hakbijl. Let op: de beelden kunnen als zeer schokkend worden ervaren.

De 24-jarige Evie Amati hakte in het winkeltje van een tankstation in op twee nietsvermoedende klanten. Sharon Hacker (43) overleefde het incident letterlijk op een haar na. Sharons dreadlocks vingen een groot deel van de klap op, wat kon voorkomen dat zij werd onthoofd. Het andere slachtoffer, Benjamin Rimmer, hield er een forse schedelbreuk aan over. De dader wordt nu vervolgd voor het opzettelijk aanbrengen van zwaar lichamelijk letsel. Al zijn wij - na het zien van de beveiligingsbeelden - van mening dat poging tot moord niet heel vergezocht is.

Ingehakt

Sharon omschreef de blonde dader, die hotpants droeg, als een mooie vrouw. Op de beelden is te zien hoe Amati nog met Benjamin in gesprek was, voordat zij koelbloedig toesloeg. Over de aard van dat gesprek is helaas niets bekend. Door de kracht van de frontale klap in het gezicht ging Benjamin naar de grond, waarna Amati haar agressie op Sharon richtte. Twee keer hakte Amati op Sharon in. Eén van de klappen kwam op het achterhoofd terecht. Benjamin stond, waarschijnlijk door een overvloed aan adrenaline, ondanks het ernstige letsel alweer vrij snel op. Gelukkig overleefden beide slachtoffers de aanslag op hun leven en zit de delinquent achter slot en grendel.

Lees en zie ook: moeder gaat de hort op, ratten eten baby levend

Lees en zie ook: oma brengt 'lelijke' baby terug naar ziekenhuis

Borgtocht

De 'mooie blonde vrouw' kreeg niet de mogelijkheid om op borgtocht vrij te komen. Dat is maar goed ook. Later in het gevang verzocht zij behandeld te worden met antidepressiva. Ook wilde ze een dosis Spiractin, een medicijn voor patiënten in de geslachtsovergang.

Lees en zie ook: Chinees stopt eetstokje in penis om een wel heel domme reden (FOTO)

Opsluiten en de sleutel weggooien. 

  • N. Pracht