Chinees stopt eetstokje in penis om een wel heel domme reden (FOTO)

   30619  

Een man heeft, nadat hij bloed in zijn urine vond, ter onderzoek een eetstokje in zijn penis gestopt en moest dat bijna bekopen met de dood.

De Chinese Chen - meer gegevens hebben we niet - stopte een roestvrijstaal eetstokje in zijn penis om uit te zoeken waarom er bloed tussen zijn urine zat. In plaats van een doktersbezoekje dacht de idioot: ''Hold my beer, dat los ik wel even zelf op'', maar kreeg het uiteindelijk aan de stok met zijn penis.

Alle gekheid op een stokje

Wroetend naar de oorzaak ramde hij het stokje per ongeluk te diep in zijn plasbuis waardoor het vast kwam te zitten. Het stokje zat zo diep geschoven in z'n klokkenspel dat, als 'ie ook maar iets verder zat, zijn rectumwand ongetwijfeld was gescheurd. Wat vrijwel zeker tot de dood had geleid. Een goede stok achter de deur om voortaan maar gewoon naar de dokter te gaan.  

Lees en zie ook: ongelukkige man breekt penis tijdens seksuele escapade

röntgenfoto
Röntgenfoto van het pijnlijke incident (bron: Asiawire)

Slinger

Nadat Chen uiteindelijk z'n ballen bij elkaar had geraapt, besloot de droplul toch maar naar het ziekenhuis te gaan. Chen moest onder het mes om de stok operatief uit zijn pielemuis te laten verwijderen. Voorlopig geeft Chen even geen slinger meer aan z'n sergeant-majoor, aangezien hij nu herstellende is. Volgens dokter Ruan Zhixian is het onbekend of de man er blijvende schade aan zal overhouden. 

Lees en zie ook: doping voor de penis wordt onfortuinlijke vrouw fataal

Over ergens een stokje voor steken gesproken.  

  • N. Pracht