Bizar record: timmeren, maar dan met je hoofd (VIDEO)

   8947  

Sommige mensen doen werkelijk alles voor een plekkie in het Guinness Book of World Records. Zo ook John 'Hammer Head' Ferraro.

Amerikaan John Ferraro slaat de spijker op zijn kop. Uh, we bedoelen natuurlijk met zijn kop. In het Italiaanse programma Lo Show Dei Record sloeg hij, met z'n hoofd, 38 spijkers in een plank. En dat alles in slechts twee minuten. Een record, waarmee de Amerikaan - met Italiaanse roots - een felbegeerd plekje in het befaamde recordboek van de Ierse bierbrouwerij heeft bemachtigd.

Lees en zie ook: kerel doet BIZARRE ontdekking bij de tandarts..

Bijzondere gave

Een record én minstens drie dagen helse koppijn. Zou je denken. Maar dat valt waarschijnlijk best wel mee. Achter Johns bijzondere gave schuilt namelijk een best wel logische reden. Normale, volwassen schedels zijn zo'n 6 á 7 millimeter dik; de schedel van John is maar liefst 16 millimeter dik. Fikse harses!

Al twee keer eerder

John, die als 'Gino Martino' zijn geld verdient met worstelen, staat al twee keer vermeld in het Guinness Book of World Records, of zoals het tegenwoordig heet: Guinness World Records. Zo sloeg hij met zijn hoofd in één minuut dertien spijkers in een plank. Record. In 2011 brak hij 45 betonnen blokken met zijn hoofd én een bowlingbal. Record.

Ons niet gezien..

  • Y.M. Osterloh