Bezoeker voorstelling 'Fifty Shades Darker' iets te enthousiast (FOTO)

   33565  

Dat er flink gesopt wordt bij vertoningen van de Fifty Shades-films is geen geheim, maar één bioscoopbezoeker in Australië ging wel heel erg ver.

't Schijnt, evenals voorganger Fifty Shades of Grey, weer een gedrocht van een film te zijn, maar dat betekent niet dat Fifty Shades Darker flopt. Integendeel. De film, waarin zakenman Christopher Grey (Jamie Dornan) nogmaals zijn kinky lusten botviert op Anastasia Steele (Dakota Johnson), is wederom een gigantisch succes. Voornamelijk dankzij het grotendeels vrouwelijke publiek dat de verfilming van E.L. James' bestseller trekt.

Lees ook: one night stand heeft ranzige gevolgen

Lees ook: is dit 't meest gênante verhaal ooit?

Met blote klauwen

En dat publiek weet zich niet altijd even netjes te gedragen bij de vertoningen, zo krijgen we via Twitter te horen vanuit Australië. Uit de volgende tweet blijkt dat een medewerker van een bioscoop in Sydney een, komt 'ie, komkommer op de vloer aantrof na een voorstelling. Nu kan het natuurlijk zijn dat een bezoeker een deel van haar (of zijn) boodschappentas is kwijtgeraakt. De groente was in ieder geval nog compleet intact, dus het lijkt ons sterk dat het om slechts een gezonde filmsnack ging. We vinden het wel opvallend dat de medewerker de komkommer met blote klauwen op durfde te rapen. Ons niet gezien.

Lees en zie ook: SM-restaurant doorslaand succes! (FOTO)

Ieder z'n fetisj..

  • Y.M. Osterloh