Alligator verrast toeristen (VIDEO)

   8459  

Dit is één van de redenen dat wij liever naar de kinderboerderij gaan. Dat én het feit dat vliegtickets naar Florida doorgaans aan de prijzige kant zijn.

De Everglades. Eén van de beroemdste natuurgebieden ter wereld. Het immense gebied in het zuiden van de Amerikaanse staat Florida staat bekend om de mangroves, de moerassen en, natuurlijk, de alligators. Alleen al in de Everglades zijn het zo'n 200.000. En die kun je in 't wild zien. Met van die speciale 'airboats'. Je weet wel, zo'n ding met een propeller achterop. Of zoiets. Goed, enkele toeristen maakten zo'n tochtje. Een tochtje dat ze niet snel zullen vergeten..

Lees en zie ook: dodelijkste spin ter wereld bijt vrouw in borst (VIDEO)

Lees en zie ook: stierhaai valt speervisser aan (VIDEO)

Een geweldig verhaal

Dat ging dus maar net goed. Eén van de opvarenden, Tylor Hindery, vertelde zijn verhaal aan dagblad The Miami Herald. ''De motor sloeg af en we dreven de oever op. De kapitein wilde de motor niet weer aanzetten, want dan zou hij de rust verstoren''. Nou, dat is dus aardig gelukt. Overigens raakte niemand gewond, dus is het enige dat overblijft een geweldig verhaal voor op feesten en partijen. En spectaculaire beelden, natuurlijk. Het hippe meisje dat de presentatie in de video voor haar rekening neemt, haalt trouwens na twintig seconden terecht een eerdere ontmoeting met een alligator aan. Het gaat om deze joekel, die eerder deze maand in Florida werd gespot.

Een schaalmodel van Godzilla.

  • Y.M. Osterloh