Ah, dus zó scheer je de onderste regionen! (VIDEO)

   130926  

Elke zondagmiddag delen we rond deze tijd een 'internetklassieker'. Een artikel van Panorama.nl dat het delen waard is. Met vandaag, uit maart vorig jaar: een handige scheertechniek.

Zo nu en dan komen we een handige tip of truc tegen op de wonderlijke wereld van het wereldwijde web, die wij dan ook graag delen. In dit geval is dat niet anders, ook al gaat het om een nogal pikant karweitje. Bedank ons later maar!

Wie kent 'm niet: die ene, hilarische scène uit de melige kaskraker American Pie 3: The Wedding waarin de sullige hoofdpersoon Jim Levenstein op de vooravond van zijn huwelijk besluit het scheerapparaat door zijn onderste regionen te halen. Het pikante, lastige en onvermijdelijke karweitje loopt desastreus af, want al het haar van anti-held Jim verdwijnt in de ventilatie. 

Lees ook: dankzij deze truc val je binnen een minuut in slaap!

De oplossing is daar

Och, had Jim maar het volgende trucje gekend. Dat had hem een heel gênant moment en zijn 'slachtoffers' een heel walgelijk moment bespaard. Want zoals Jim kan beamen is het scheren van de edele delen al lastig genoeg, laat staan wat je met al 't geschoren schaamhaar moet doen. Hoe je het ook wendt of keert: de kans dat het - zeker als de nood hoog is - één groot zootje wordt, is prominent aanwezig. Maar niet langer: want de oplossing is daar. 't Is simpel: vind een stevige plastic tas (of zorg dat je eerst vijf cent vindt) en bind de tas met de hendeltjes om je broekspijpen/benen. Als 'ie goed vast zit, blijft de tas net onder je kroonjuwelen geopend. Et voilá! Op deze manier valt al je 'afval' recht in het tassie van de drogisterij of supermarkt en ben je gemakkelijk van de zooi af.

Als dit geen spelbreker is, weten wij het ook niet meer. 

  • Y.M. Osterloh